Un diagonistic de SLA aduce cu sine foarte multe intrebari si raspunsuri despre Scleroza Laterala Amiotrofica.

Incepand de astazi aveti posibilitatea sa aflati si altceva decat ceea ce ati aflat de la medici sau de pe saituri de profil. Rubrica de intrebari si raspunsuri  e un loc in care puteti intreba si raspunde la randul vostru sprijinind astfel comunitatea bolnavilor de SLA.

De ce e important sa intrebati si sa raspundeti la intrebari legate de SLA

Scleroza Laterala Amiotrofica este o boala neurodegenerativa pentru care nu exista inca un tratament eficient care sa opreasca sau sa reduca efectele ei. Aici puteti citi mai multe despre Scleroza Laterala Amiotrofica.

Diagonsticul pus pacientului aduce cu sine acestuia si familiei lui neliniste si nesiguranta in ceea ce priveste modu de ingrijire si tratament simptomatic. Multi pacienti, imediat dupa diagnostic se vor implica direct in cautarea unor tratamente alternative, terapii naturiste, medicamente cu statut orfan etc.

La fel de important ca si tratamentul este si medicul curant. Medicul neurolog care pune diagnosticul si care urmareste evolutia bolii pacientului. In ultima perioada tot mai multi medici s-au specializat in SLA, urmaresc saiturile de specialitate din strainatate si se informeaza de la alti medici specialisti care sunt implicati in diferite programe de cercetare ale acestei boli.

O a doua „parere” in diagnosticul de SLA

Dupa diagnostic sunt si pacienti care doresc o a doua opinie. In aceasta sectiune ne puteti impartasi informatii despre medicii cu care ati discutat si despre experientele pe care le-ati avut de-a lungul timpului. Terapii naturiste, medici specialisti din zona dvs., metode de limitare a efectelor bolii, sunt lucruri pe care puteti sa le aflati sau pe care le puteti impartasi cu noi.

Cum functioneaza

In coltul din dreapa dus al paginii gasiti Linkul catre sectiunea de Intrebari si raspunsuri despre Scleroza Laterala Amiotrofica.

scleroza laterala amiotrofica intrebari si raspunsuri
intrebari-si-raspunsuri-sla-index

Veti fi redirectionati catre pagina care cuprinde toate intrebarile si raspunsurile disponibile pana in acest moment

Fiecare intrebare in parte poate fi accesata pentru a se citi raspunsurile disponibile si pentru a se putea raspunde.

detalii si raspunsuri despre scleroza laterala amiotrofica